Social

Cadouri de Craciun, direct din birou

Cu atatea sute de magazine raspandite pe multi kilometri patrati din Bucuresti, cadourile de Craciun pot deveni un cosmar. Copii, parinti, frati, cumnati, neveste, vecini, prieteni de familie - fiecaruia i se potriveste altceva, pentru fiecare este nevoie de alta alergatura. Shopping-ul online ar putea deveni o solutie.
Dupa haosul provocat de hackerii romani in magazinele si bancile din Vest, comertul electronic a ramas, pentru o perioada nemeritat de lunga, intr-un con de umbra, mai ales ca instrumentele de protejare a furnizorilor de bijuterii simple, dar elegante.
www.brazidecraciun.ro este un site al carui nume spune tot: orice fel de brad, la orice dimensiuni. Preturile variaza, evident, dupa inaltime: 95 de lei pentru brazi de un metru, 235 de lei/brazi de 1,5 metri, 325 de lei/ 2,5 metri, 459 de lei/3,5 metri sau 2.379 lei pentru brazi peste 5-6 metri.

Alte recomandari:
www.comtessedubarry.ro (foie gras, champagne, ciocolate, vinuri, asortismente, gourmet)
www.sibella.ro (ceramica si sticlarie de la Horezu la Murano)
www.cadouriromania.ro (cosuri diverse)
www.mibo.ro (fashion-design)
www.suvenir.ro (pixuri, ceasuri, carti, colectii de CD-uri, vaze, tutun de pipa etc.)
www.cybermarket.ro (electronice de orice tip, gadget-uri)
www.cadouriunice.ro (produse din Thailanda - matase, orhidee, evantaie,
produse din lemn de mango)
www.favorit.ro (parfumuri, flori, bijuterii, accesorii)
www.superieftin.ro (Casa de comenzi: accesorii de Craciun, jucarii, cosmetice)

Gift certificate contra batailor de cap
O alta optiune care s-a consacrat de peste 20 de ani in Occident, dar nu pare sa aiba priza in Romania sunt asa-numitele gift certificate - un voucher/bon valoric care iti permite sa intri intr-un magazin sau intr-un club si sa beneficiezi de produsele sau serviciile acestora, in limita valorii inscrise pe certificat. La noi, singurele tentative asemanatoare au fost promotiile cu premii gen cumparaturi de 1.000 de dolari sau cateva bonuri, mai mult oferite drept bonus pentru clienti fideli, la saloanele de cosmetica. Marele avantaj este ca acest tip de cadou va scuteste de batai de cap de genul i-o placea, nu i-o placea si evita si jena provocata de oferirea/primirea de bani gheata, insotiti de inevitabila expresie sa ai si tu de-o ciocolata.... Este de luat in consideratie pentru prietenii din strainatate, acolo unde sunt acceptate si carduri romanesti. Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea