Social

Cadoul discordiei

Cind vestoanele pe care le poarta politicienii sint de mai multe feluri si modele, chiar culori, apar miscari , schimbari, contradictii, efecte si defecte. Si, in aceasta perioada pre-electorala, pretensionata si pre-judecata, aproape toti oamenii politici ajung sa fie rosi in cot, ca de durut acolo ii doare mereu, purtind zilnic aceeasi haina. Cea a populismului, a lipsei de ratiune si respect, a haosului si sfortatului.

Cind ministrul Economiei si Finantelor a venit in fata publicului sa spuna ca sint bani de pensii si atunci de ce sa nu fie dati, doar pentru ca unii si altii nu se pot impauna cu acelasi gest, in fata pensionarilor: votanti simpatici, sinceri, harnici, aproape nimeni nu l-a crezut.

Vosganian a vorbit ca pentru sine si apoi si-a vazut de treaba. Colegii de partid nu au zis nici pis , nici puschea pe limba ta, nici negru iti e,  pedelistule, cerul gurii.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea