Social

Cad capete la PSD Cluj dupa alegeri

Un val de demisii a cuprins, la sfarsitul saptamanii, principalele filiale clujene ale PSD. Cu toate acestea, liderul judetean Vasile Dancu a ramas neatins. El a pus esecul electoral de la Cluj pe seama situatiei generale a electoratului din Transilvania, unde „PSD nu a castigat niciodata".

Presedintele PSD Cluj -Napoca si candidatul social-democrat la primaria municipiului, Remus Lapusan, a deschis seria „pasilor inapoi". Acesta a fost urmat de presedintele PSD Turda, Ucu Faur, presedintele PSD Campia Turzii, Marius Bordea , si presedintele PSD Huedin, Ioan Bota.

„Avem nevoie de un suflu nou in filiale"

Motivul demisiilor a fost scorul slab obtinut la alegerile locale. Lapusan a obtinut 6,4% din totalul voturilor pentru alegerea primarului municipiului si 3 consilieri locali, cu doi Mai putini, ca si in 2004.

Biroul Permanent Judetean al PSD Cluj a decis, sambata, ca filialele care au obtinut rezultate slabe vor fi restructurate dupa ce, in urmatoarele zile, vor fi supuse unei analize complete.

„Trebuie sa regandim mijloacele de expresie in marile orase, cum este Cluj-Napoca. Opozitia si presiunea asupra puterii trebuie facute in mod constant, nu numai in campania electorala. Mai avem nevoie si de un suflu nou in filiale", a sustinut presedintele PSD Cluj, Vasile Dancu, care nu demisioneaza din functie. El conduce si comisia interimara care se va ocupa de restructurarea filialei municipale.

Dancu a mai spus ca fostul presedinte al PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, se bucura de un puternic sprijin in partid si a dat de inteles ca acesta va ramane in continuare la conducerea filialei locale.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea