Social

#pentru erika #leucemie #eveniment caritabil #cabral #gossip

Cabral strange bani pentru Erika, o fetita de doi ani care are leucemie

Vedeta Acasa TV, Cabral,va prezenta concertul " Pentru Erika ", eveniment ce are ca scop strangerea de bani pentru a-i asigura un tratament corespunator unei fetite de doar doi ani care se lupta cu leucemia.

"Cred ca este de datoria noastra sa incercam sa ajutam acesti copiii a caror sansa la viata depinde de noi. Din pacate, e clar ca nu putem sa facem asta pentru toti. Dar atunci cand putem interveni, e pacat sa nu o facem", a declarat Cabral, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru a invinge boala de care sufera, fetita are nevoie de un tratament de 3 ani la o clinica din Germania in valoare de 180.000 de euro. Evenimentul ajuns la cea de-a treia editie, organizat de echipa cu ProFM Black, MTV si unii dintre cei mai buni hip hop-eri din Romania va avea loc in clubul Gossip din Capitala, pe 22 ianuarie, de la ora 20.00. Artistii care vor performa sunt Zale, Bitza, Grasu XXL si Maximilian.

Pretul biletului de intrare la concertul din Club Gossip este de 25 RON, iar suma stransa va fi donata in totalitate parintilor Erikai. "Pana in prezent, datorita oamenilor care au participat la evenimentele caritabile sau care au donat bani in conturile deschise pentru Erika , s-au strans 125.000 de euro. Mai e putin pana vom avea suma completa...Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat!", a spus tatal Erikai, Josian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea