Social

C.V. Tudor il ameninta pe Traian Basescu cu suspendarea

PRM si PSD planuiesc suspendarea presedintelui Traian Basescu. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca a discutat deja acest subiect cu presedintele Senatului, social-democratul Nicolae Vacaroiu .

In opinia liderului PRM, seful statului se face vinovat de Iresponsabilitate in ceea ce priveste atributiile constitutionale. Afirmatiile liderului PRM vin la aproximativ o saptamana dupa ce presedintele Senatului, Nicole Vacaroiu, a declarat ca presedintele Traian Basescu incalca in mod constant Constitutia si ar putea fi suspendat din nou de Parlament, in toamna.

O eventuala intelegere intre Corneliu Vadim Tudor si nicolae vacaroiu este negata insa de purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului.

"Ne aflam intr-un an electoral si se fac tot felul de declaratii, unele adevarate, altele false, negam orice intelegere intre presedintele senatului si Vadim", a precizat purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea