Social

C.V. Tudor: Daca partidul-televizor PC vrea sa fuzioneze prin absorbtie cu cineva, sa o faca cu DNA

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor respinge oferta PC de Fuziune prin absorbtie si sustine ca secretarul general al partidului, Gheorghe Funar , a purtat discutii privind o eventuala colaborare cu mai multe formatiuni politice.

"Daca partidul-televizor PC vrea sa fuzioneze prin absorbtie cu cineva, o poate face cu DNA sau CNSAS, fiindca are multe bube-n cap", afirma liderul PRM, intr-un comunicat de presa.

Corneliu Vadim Tudor sustine ca declaratiile secretarului general al conservatorilor, Codrut Seres , privind negocierile dintre PRM si PC sunt niste "ineptii" si califica drept "nerusinata" propunerea de fuziune prin absorbtie. El precizeaza, de asemenea, ca "in ceea ce-l priveste pe Gheorghe Funar, el a avut discutii cu mai multe partide, fiindca e normal intr-un an electoral, dar sinistrul Seres a denaturat in mod grosolan cele discutate".

Corneliu Vadim Tudor ii ofera, potrivit comunicatului, "si un sfat gratis" presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, pe care-l numeste Felix Motanul: "Zattt, jigodie, si ai grija sa nu te ia hingherii!".

PC a propus PRM fuziunea prin absorbtie, a anuntat marti secretarul conservatorilor Codrut Seres, care a mai precizat ca la intrevederea avuta luni cu Gheorghe Funar nu a fost abordat subiectul locurilor in Legislativ, insa PC este dispus unei discutii individuale cu parlamentarii PRM.

La sfarsitul lunii trecute, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca partidul sau ia in considerare incheierea unei aliante preelectorale pentru a accede in Parlament, iar Consiliului National a fost convocat pe 6 septembrie pentru alegerea conducerii executive a formatiunii.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea