Social

#geroge w.bush #salt parasuta #bush senior

Bush Senior vrea sa sara cu parasuta la 85 de ani

George W. Bush si tatal sau au acordat un interviu inedit duminica in care au oferit detalii despre razboiul din Irak, greseli din trecut, planurile de viitor si relatia dintre ei.

Presedintele Bush este multumit ca razboiul din Irak este aproape de a fi castigat si este bucuros ca nu a cedat presiunii imense de a retrage trupele, decizie acum salutata de George Bush tatal, intr-un interviu fara precedent pentru "FOX News Sunday".

George Bush tatal s-a aratat emotionat cand a vorbit despre activitatea fiului sau. "Poti lua o decizie grea si sa o respecti. Iar el a fost testat ca niciun alt presedinte, prin atentatele din 11 septembrie. A trecut testul", a subliniat el.

"Sunt bine - sunt mandru de realizarile aceste administratii. Stiu ca am facut tot ce am putut in acesti opt ani, nu mi-am vandut sufletul pentru popularitate , deci, cand ma voi intoarce acasa si ma voi privi in oglinda, voi fi mandru de ce voi vedea", a declarat presedintele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea