Social

#bush #obama #casa alba #clinton #primire

Bush s-a consultat cu Clinton, inainte de a-l primi pe Obama

Presedintele american George W. Bush a dezvaluit marti ca s-a consultat cu predecesorul sau, Bill Clinton , inainte de a-si primi succesorul la Casa Alba , Barack Obama, relateaza AFP.

Bush va pleca de la Casa Alba in 20 ianurie, cedandu-i locul democratului Barack Obama. Intr-una dintre cele mai delicate perioade de tranzitie pe care le-au cunoscut Statele Unite de-a lungul istoriei, Bush l-a primit luni la Casa Alba pe Obama. El nu a spus ce sfaturi i-a dat lui Obama, dar s-a declarat "foarte multumit" de discutie, pe care a numit-o "destinsa". "Imi amintesc conversatia pe care am avut-o eu cu predecesorul meu Bill Clinton" in aceleasi circumstante . "De fapt, l-am sunat ieri si i-am spus: 'Bill, ma pregatesc sa ma intalnesc cu presedintele ales si imi amintesc ce binevoitor ai fost tu cu mine. Sper sa pot fi si eu la fel de binevoitor cu presedintele ales'", a povestit Bush.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea