Social

#george bush #fond paulsen #criza financiara

Bush cere deblocarea celei de a doua transe a fondului Paulson

Presedintele american in exercitiu George W. Bush a cerut luni, oficial, Congresului, in numele succesorului sau Barack Obama , sa deblocheze a doua transa a fondului de 700 de miliarde de dolari, decis in conditiile crizei financiare, potrivit unui document oficial.

Bush a facut aceasta solicitare printr-un mesaj adresat Congresului si publicat de Casa Alba, care anuntase anterior intentia presedintelui in exercitiu de a lua initiativa extraordinara de a actiona la solicitarea si in numele succesorului sau, Barack Obama, relateaza AFP.

Intr-un raport intocmit pentru sustinerea cererii, administratia solicita deblocarea celei de a doua jumatati a TARP (Planul de salvare a activelor cu risc), "la solicitarea presedintelui ales", si spune ca formularea acestei solicitari "in acest moment este in concordanta cu necesitatea de promovare a stabilitatii pietelor financiare".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea