Social

Burse de studii in Japonia

Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Oficiul National al Burselor de studii in strainatate (ONBSS), a lansat doua oferte de burse in Japonia. Prima provine de la Fundatia Internationala Matsumae, care ofera 20 burse cu prioritate pentru studii in domeniile stiintelor naturale, inginerie si medicina, la laboratoare de cercetare universitare, institutii de cercetare nationale sau institutii asemanatoare in domeniul privat, cu durata de 3-6 luni, in perioada aprilie 2007-martie 2008. Dosarele se transmit pana la data de 31 iulie 2006, la adresa The Matsumae International Foundation 4-14-46, Kamiogi, Suginami-ku, Tokio, Japan.

Alte informatii si formularele de inscriere pot fi obtinute prin E-mail: contact@matsumae-if.org, sau de pe Web site : //www.matsumae-if.org.

A doua oferta este din partea Universitatii Hokkaido - burse oferite in cadrul programului Foreign Visitors Fellowship, pentru specialisti in fostele tari sovietice si tarile est-europene, la Centrul de Cercetari Slavice al Universitatii Hokkaido, din Spporo, cu durata de 10 luni, intre iunie 2007 si martie 2008. Candidatii trebuie sa trimita o scrisoare de recomandare de la institutia la care lucreaza, in care sa se specifice ca sunt liberi in perioada stagiului de bursa, precum si o scrisoare de recomandare confidentiala de la un specialist in domeniul in care solicita bursa. La selectie se va acorda prioritate candidatilor care au o cariera universitara si diploma de doctor sau echivalenta. Dosarele se transmit pana la data de 31 martie 2006, la adresa Head, foreign Visiting Fellowship Program Slavic Research Center, Hokkaido University Kita-9, Nishi-7,Kita-ku, Sapporo 060-0809, Japan.

Alte informatii si formularele de inscriere pot fi obtinute de la E-mail: src@slav.hokudai.ac.jp sau de pe Web site: //src-h.slav.hocudai.ac.jp/ index -e.html.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea