Social

#inmatriculare #masini #sofer #bulgaria # inmatriculare bulgaria # interzicere inmatriculare masini bulgaria

Bulgarii vor interzice inmatricularea masinilor romanesti

Soferii romani nu vor mai putea sa-si inmatriculeze masinile in , informeaza Agerpres.

Borislav Bogoev, vicepresedinte al Comisiei de supraveghere financiara de la Sofia, a anuntat ca parlamentul bulgar va adopta in curand cateva amendamente legale conform carora un autovehicul al carei proprietar locuieste in alta tara nu mau poate sa poarte un numar de inmatriculare din Bulgaria.

Conform acestor reglementari , noul proprietar al unui va fi obligat sa-l inmatriculeze la adresa sa de domiciliu, in termen de 14 zile dupa . Dupa expirarea a doua saptamani de la achizitionare , vechiul numar de înmatriculare a vehiculului isi va pierde valabilitatea.

In acest fel nu va mai fi posibil ca vreun roman sa-şi cumpere un autoturism din Bulgaria si sa continue sa-l conducă in tara sa fara sa-i schimbe numarul de inmatriculare.

Oficialul bulgar a mai anuntat ca urmeaza sa fie modificat si regimul de emitere a procurilor prin care cetatenii bulgari transfera dreptul de conducere a masinii unei persoane terte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea