Social

#proteste Bulgaria #proteste Republica Moldova #proteste

Bulgarii si moldovenii, alaturi de romani, in strada!

Bulgaria si Republica Moldova sunt alaturi de alaturi de Romania! Doua evenimente pe Facebook au fost create pentru a protesta fata de Ordonanta de Urgenta 13/2017.

Sute de bulgari vor participa duminica, 5 februarie, la un miting de sustinere a protestelor masive din Romania.

Mitingul va avea loc în fata ambasadei Romaniei la Sofia.

„Un pas înapoi în lupta împotriva corupţiei în Romania ar reprezenta un semn rau pentru Bulgaria“, scrie organizatorul mitingului pe FACEBOOK.

Nu de multe ori, bulgarii au laudat activitatea DNA-ului în lupta împotriva coruptiei.

”Iata de ce este important ca poporul roman sa reuşeasca şi sa arate ca victoriile obţinute în ultimii ani sunt ireversibile“, a mai scris inţiatorul mitingului din Bulgaria.Un alt protest, în semn de solidaritate, va fi tinut la Chisinau, acolo unde va fi organizat un mars de sustinere sub deviza: „Doua state, aceiasi hoti”. Marsul va începe vineri, 3 februarie, de la ora 18:00 pornind de la statuia lui Stefan cel Mare.

„Marsul solidaritatii se înscrie în contextul manifestatiilor masive din Romania, unde în ultimele trei zile au avut loc cele mai mari proteste de dupa Revolutie. Mai multi activisti, reprezentanti ai societatii civile, precum si membri ai Platformei Demnitate si Adevar sustin marsul”, relateaza jurnal.md.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea