Social

#vacanta #bugetari #zile libere #recuperare zile libere #liber 1 mai

Bugetarii vor recupera zilele libere de 2 si 3 mai

Zilele libere 2 si 3 mai de care se vor bucura bugetarii in perioada sarbatorilor de Paste vor trebui recuperate in zile de sambata sau prin prelungirea programului de munca in cursul saptamanii.

"Pentru zilele stabilite ca libere, institutiile publice isi vor desfasura activitatea in regim de program normal in zilele de 13 aprilie 2013, respectiv 20 aprilie 2013, sau vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la 30 aprilie 2013, potrivit planificarilor stabilite. Prestarea muncii nu confera acordarea de timp liber corespunzator", potrivit unei decizii transmise de Guvern.

Magistratii si alte categorii din cadrul instantelor judecatoresti care au stabilite termene pentru solutionarea proceselor in aceasta perioada nu vor beneficia de zile libere pe 2 si 3 mai. De asemenea, nici angajatii Trezoreriei nu vor avea liber in zilele de 2 si 3 mai.

Aceasta prevedere este valabia si pentru angajatii din sectorul privat, daca patronatele iau aceasta decizie.

Sursa foto: www.gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea