Social

#1 mai #zi libera #30 aprilie #zi libera bugetari

Bugetarii ar putea avea libera pe 30 aprilie. Afla de ce!

Bugetarii ar putea avea o zi libera si pe 30 aprilie. Aceasta posibilitate a fost discutata in sedinta de miercuri a Guvernului, scopul fiind acela de a prelungi minivacanta de 1 Mai.

"Guvernul a discutat in sedinta de azi posibilitatea ca ziua de 30 aprilie sa fie libera pentru bugetari, urmand sa fie recuperata ulterior. A fost o discutie de principiu, o decizie urmand sa fie luata in sedinta Executivului de saptamana viitoare", a declarat pentru Mediafax Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant a Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Bugetarii au deja zi libera marti, 1 mai, iar daca nu vor lucra nici luni, 30 aprilie, vor avea patru zile libere consecutive.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sustine aceasta initiativa, pentru ca ar duce la cresterea circulatiei turistice de 1 mai si la un numar mai mare de zile petrecute de turisti in statiuni", a adaugat Oprea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea