Social

#masini #precipitatii #inundatii #ISU Bucuresti #motopompe

Bucurestiul, sub ape

Precipitatiile foarte abundente ce au cazut ieri in Capitala au facut ravagii, inundand mai multe strazi si bulevarde importante, multi dintre bucuresteni gasindu-si masinile sub ape. Astfel, la numarul de urgenta 112 de la ISU Bucuresti au fost primite nu mai putin de 230 de apeluri in doar doua ore de la inceperea ploii.

Cea mai afectata zona a fost partea de sud a Bucurestiului, unde Bulevardul Tineretului si Calea Vacaresti au fost inundate, apa ajungand pana la brau. Din aceasta cauza, circulatia in aceasta zona a fost oprita incepand cu ora 18.00. De asemenea, si pe Soseaua Colentina a fost oprit traficul.






Echipajele ISU Bucuresti au fost suplimentate ieri, mai multi pompieri care erau in turele lor libereau intervenit cu motopompe in peste 20 de zone din Capitala.

Totodata, pompierii au intervenit si in localitatile Vidra, Rosu, Pantelimon, din judetul Ilfov, precum si in Frumusani, judetul Calarasi, pentru stocarea apei acumulate in mai multe locuinte.

Sursa foto: bucuresti.li

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea