Social

# carantinare bucuresti #carantina #bucuresti # creste incidenta cazurilor

Bucurestiul a depasit 6 cazuri la mia de locuitori! Sedinta de urgenta! Urmeaza carantina?

Bucurestiul a depasit astazi incidenta de 6 cazuri la mia de locuitori in ceea ce priveste infectarea cu noul coronavirus. Legal, Capitala ar trebui sa intre in carantina, dar deocamdata toate autoritatile sustin ca nu se va ajunge la acest scenariu, ci se vor inaspri actualele restrictii.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a explicat ca in Bucuresti s-a ajuns la o rata de 6.22 la mia de locuitori, prag de la care se ia in calcul carantinarea orasului. Stoica a precizat ca asteapta propunerile din partea CBMSU si ulterior vor fi luate deciziile. Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta va fi convocat, cel mai probabil, miercuri.

Luni, rata de infectare era de 5,67 si au fost inregistrate 1.446 cazuri noi.

“Indicele comunicat de DSP pentru Bucuresti este de 6,22 la mia de locuitori, fapt care ne determina sa cerem tuturor membrilor CBMSU ca pana la finele zilei sa ne transmita propuneri. In acelasi timp, asa cum am discutat ieri, asteptam analiza DSP” a spus prefectul Capitalei, la Antena 3.

 Sursa foto: dspbv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea