Social

#bucuresti #primaria. bucuresti #combaterea tantarilor #igienizare bucuresti

Bucuresti: Primaria incepe razboiul cu tantarii si sobolanii

Primaria Capitalei demareaza, luni, campania anuala de igienizare , in cadrul careia vor fi aplicate, in Bucuresti, tratamente de deratizare (contra sobolanilor) si de combatere a tantarilor.

Campania se va derula in perioada 26 martie - noiembrie 2012, anunta reprezentantii municipalitatii.

Luni, vor incepe tratamentele de deratizare la urmatoarele obiective: asociatii de locatari/proprietari, agenti economici , imobile apartinand ministerelor, administratiilor locale, retele edilitare RADET, APA NOVA, piete, case individuale etc.

"In momentul in care conditiile meteorologice vor fi favorabile si temperaturile vor depasi constant 15 grade Celsius, vor incepe si tratamentele exterioare de combatere a tantarilor pentru totalitatea vegetatiei: spatii verzi ; aliniamente stradale; gradini publice; parcuri; cimitire; maluri de lac; zonele rezidentiale si industriale", mai precizeaza sursele citate.

Tratamentele exterioare pentru combaterea tantarilor cuprind atat delarvizari (combaterea larvelor), cat si combaterea tantarilor adulti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea