Social

# iluminat de craciun #luminite de craciun #craciun #bucuresti

Bucuresti: Luminitele de Craciun, aprinse in aceasta seara

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura aprinderea iluminatului festiv din Capitala. Daca in anii precedenti beculetele de Craciun erau aprinse la 1 decembrie, sau cel tarziu pe 6 decembrie, De Mos Nicolae, anul acesta aprinderea beculetelor a fost amanata pe fondul alegerilor.

Decoratiunile din acest an vor fi, in linii mari, cele folosite si anul trecut, dupa cum a anuntat primarul general Nicusor Dan.

"Nu am vrut sa interfereze cu campania electorala, sa fie consemnat ca un gest electoral. Maine, imediat dupa incheierea acestei campanii electorale, aprindem luminitele, pentru ca e firesc ca de sarbatori sa avem luminite, sa avem bucurie pentru copii.

Din informatiile pe care le am pana la acest moment, contractul a fost semnat pe trei ani si va expira odata cu aceasta iarna. S-au realizat lucrari pe 90% din ce prevedea el. Deci, in linii mari, o sa avem aceeasi decorare a strazilor pe care am avut-o anul trecut", a precizat primarul general, potrivit newsweek.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea