Social

#gunoaie #bucuresti #mizerie

Bucurestenii sunt nemultumiti de mizeria din oras

Peste 85% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de mizeria din oras. Resturile menajere , hartiile, PET-urile aruncate, praful sau excrementele de caine sunt principalele probleme de curatenie cu care se confrunta capitala.

Cei mai multumiti de curatenia orasului sunt locuitorii sectorului 4. Cei mai nemultumiti de curatenie sunt bucurestenii din sectorul 5, care considera ca locuiesc intr-un sector foarte murdar.

Locuitorii Bucurestiului considera suparatoare aruncatul gunoaielor pe strada, numarul insuficient de cosuri de gunoi, spatiile verzi neingrijite corespunzator si cainii comunitari.

Dintre problemele cu curatenia pe care orasul le are, bucurestenii se confrunta cel mai frecvent cu resturile menajere, praful, noroiul si excrementele de caine.

Principalii raspunzatori pentru prezenta resturilor menajere sunt in egala masura primariile de sector si locuitorii. Bucuresteni doresc ca gunoiul sa se ridice mai des, spatiile verzi sa fie ingrijite, sa se spele strazile mai des si sa se monteze mai multe cosuri de gunoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea