Social

#bucuresteni apa calda #elcen #apa calda #distrigaz

Bucurestenii raman fara apa calda

Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), din cauza datoriilor, aira 40% dintre bucuresteni raman fara apa calda!



„Astfel, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05.09.2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie (2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora. Datoria a fost acumulata in perioada ianuarie 2016 — iunie 2016. in cazul in care aceasta nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie si, pe cale de consecinta, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri”, potrivit comunicatului.

Ca urmare, nu se va mai putea furniza energie termică pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului — cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea