Social

#elcet #bucuresti #furnizare caldura

Bucurestenii pot sta linistiti: cel putin 15 zile nu vor avea probleme cu caldura

Bucurestenii si constantenii nu vor avea probleme cu incalzirea cel putin 15 zile, intrucat exista stocuri de pacura care pot suplini lipsa totala a gazelor naturale necesare producerii energiei termice pana pe 20 ianuarie, linisteste conducerea ELCEN .

"ELCEN a redus cu 25% consumul de gaze la cererea Dispeceratului National de Gaze, iar diferenta de materie prima a fost inlocuita cu pacura, pentru ca productia de energie termica sa nu aiba de suferit. Populatia nu trebuie sa-si faca griji, intrucat exista stocuri de pacura care pot suplini o eventuala lipsa a totala a gazelor naturale pe o durata de doua saptamani", sustin reprezentantii ELCEN, citati de NewsIn.

ELCEN va reduce cantitatea de energie furnizata consumatorilor industriali in cazul in care temperatura se va mentine mai mult timp la valori mai mici de 10-15 grade Celsius, pentru a asigura caldura din apartamente.

Directorul general al RADET, Virgil Ramba , a dat asigurari ca bucurestenii nu vor plati in plus pentru a acoperi cresterea costurilor de producere a energiei termice, ca urmare a folosirii pacurei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea