Social

#luminite #sarbatori iarna #targ craciun #luminite de sarbatori #luminite craciun

Bucurestenii intra mai devreme in spiritul Sarbatorilor de Iarna

Bucurestenii vor intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna mai devreme anul acesta. Targul de Craciun din Capitala se deschide sambata, 29 noiembrie si tot atunci se vor aprinde si luminitele de sarbatori.

In cadrul Bucharest Christmas Market vor fi amenajate 100 de casute, impoddibite in spiritul Sarbatorilor de Iarna. Tot aici va fi impodobit cu acadele, clopotei si luminite un brad de Craciun, de 16 metri.

Vizitatorii se pot delecta cu produse traditionale romanesti, precum cozonaci, vin fiert, turta dulce, placinte aburinde, dulceturi, miere sau siropuri si pot cumpara cadouri inedite pentru cei dragi.

Acestia pot achizitiona obiecte traditionale din ceramica pictata, lemn cioplit, icoane, costume si masti traditionale, precum si jucarii din lemn si instrumente muzicale. Nu vor lipsi nici globurile pictate manual, coronite din crengute de brad sau ghirlande si lumanari parfumate.

Evenimentele organizate in cadrul targului Bucharest Christmas Market, ii vor astepta pe vizitatori cu spectacole de muzica populara, colinde, traditii si obiceiuri din toate zonele tarii.

Sursa foto: calatoriicucopii.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea