Social

#pret gigacalorie #gigacalorie #venituri #bucuresteni

Bucurestenii cu venituri mari ar putea plati pretul intreg al gigacaloriei

Bucurestenii cu venituri lunare de peste 2.500 de lei pe cap de familie ar putea sa nu mai beneficize de subventia de caldura acordata de municipalitate, urmand sa achite pretul intreg la gigacalorie.

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, se plange ca nu poate "face fata cu subventia".

"Nu mai am cum sa subventionez, si sunt multi amarati care nu au bani. Am cerut de patru ani - sa vad acum daca se concretizeaza - o lista cu veniturile de la ANAF si daca venitul e mai mare de 20-25 de milioane pe cap de familie sa pot sa-i pun sa plateasca 328, cat e acuma gigacaloria la Bucuresti", a declarat edilul bucurestean.

In prezent, pretul subventionat platit de locuitorii Capitalei pentru o gigacalorie este de 170 de lei, in conditiile in care pretul intreg este de 328 de lei.

La jumatatea lunii septembrie, Sorin Oprescu sustinea ca, desi estimeaza cu o crestere cu 5% a pretului gigacaloriei, aceasta scumpire nu ii va afecta pe bucuresteni, care vor plati la fel ca in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea