Social

#bucuresteni #semnaturi #catedrala sfantul iosif

Bucurestenii, chemati sa ajute Catedrala Sfantul Iosif

Bucurestenii sunt chemati sa semneze pentru salvarea Catedralei Sfantul Iosif si a parcului din vecinatatea acesteia, pe care se ridica imobilul cathedral plazza - Millenium.

Apelul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de monsenior dr. Ioan Robu, arhiepiscop mitropolit romano-catolic, si de senatorul PC Marius Marinescu , informeaza Agerpres. Conservatorul a depus in Parlament un proiect de lege, in procedura de urgenta, prin care se doreste declararea parcului, in suprafata de 2.000 de mp, ca domeniu de utilitate publica , pe modelul Parcului Bordei. Marinescu a anuntat ca vor fi instalate in aceste zile corturi in puncte precum Piata Universitatii , Gara de Nord , Piata Matache, Piata Romana, bd. stefan cel Mare, bd. Floreasca, urmand ca numarul acestor semnaturi sa fie relevant pentru momentul dezbaterii in Parlament a initiativei legislative, precum si pentru forurile internationale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea