Social

#demisie piedone #cristian popescu piedone #victime colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv #club colectiv #colectiv #primar sector 4

Bucurestenii cer demisia primarului Piedone, dupa incendiul din Colectiv

Potrivit unui anunt postat pe Facebook, bucurestenii sunt asteptati marti seara in Piata Universitatii, la un miting de protest pentru demisia primarului Cristian Popescu Piedone.

Anuntul a fost postat pe pagina ”Demisia Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori”, insotit de mesajul ”Sa nu mai lasam oamenii sa fie sacrificati in numele spagii!”.

Mitingul de protest urmeaza sa aiba loc marti, incepand cu ora 18.00, in Piata Universitatii.

Potrivit mediafax.ro, primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, declara, sambata, ca nu are ce sa-si reproseze si ca, din punctul de vedere al primariei, Clubul Colectiv a functionat legal, controalele inspectorilor sai desfasurandu-se inainte de ora 16.30, in cadrul programului de lucru, nu seara si noaptea, cand clubul are activitate.

''Primarul nu are voie sa controleze spatiile publice, daca sunt private. E ca si cum ai intra la om in casa, cand nu vrea", a afirmat primarul Piedone, revoltand intreaga populatie, potrivit stirileprotv.ro.

Mai mult decat atat, surse juridice sustin ca pana in momentul in care s-a decis retinerea patronilor Colectiv, Cristian Popescu-Piedone nu a fost cautat de anchetatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea