Social

#fujifilm #evoMAG.ro #promotii evomag.ro #aparate foto

(P) Bucura-te de promotiile FOTO de vara din gama Fujifilm, numai pe evoMAG.ro!

Pe masura ce avansam mai mult in sezonul de vara, pe evoMAG.ro preturile intra din ce in ce mai mult la apa. Insa nu acelasi lucru se poate spune si despre ofertele sau promotiile de pe site, ale caror preturi si reduceri sunt atat de mari si tentante, incat nu poti sta departe de ele si iti dau batai de cap! Nu mai sta pe ganduri, deoarece evoMAG.ro iti prezinta cea mai "fierbinte" plaja de promotii foto a acestei veri, din gama Fujifilm!
 

Fujifilm FinePix HS30


Nicicand, un aparat foto nu a fost mai versatil si mai usor de controlat decat modelul Fujifilm FinePix HS30. Aparatul foto face aproape toata treaba in locul tau. Nu trebuie decat sa ii inveti secretele si dichisurile putin, deoarece este creat sa se adapteze cu usurinta tuturor conditiilor, astfel incat sa redea imagini clare si de calitate.

Dotat cu accesorii si functii de exceptie, cu Zoom Optic 30X, filmare Full HD si card SD 32Gb, evoMAG.ro ti-l face aproape cadou la pretul de 1999 de lei, avand in vedere ca celelalte preturi de pe piata sunt mult superioare la aceasta categorie de gadgeturi premium.

evoMAG.ro s-a gandit si la "confortul" aparatului tau si iti face cadou o geanta pentru el, astfel incat sa "calatoreasca" comod alaturi de tine in vacante si sa trageti cele mai reusite poze.



 

Fujifilm Finepix X100


Un aparat foto de calitate premium, Fujifilm Finepix X100 este o camera digitala complexa, ideala pentru calatorii si fotografii instantanee. Il gasesti pe evoMAG.ro la pretul de doar 4399 lei, iar cei care l-au testat sustin ca merita fiecare banut cheltuit.

Este o investitie majora, dar pe termen lung, deoarece odata ce il vei testa si te vei invata cu el, nu vei mai dori sa il schimbi niciodata. Ofera toate accesoriile si functiile necesare pentru a face fata pretentiilor si nevoilor oricarui tip de fotograf: profesionist sau amator!




 

Fujifilm FinePix XP50


Ai de gand sa faci scufundari in aceasta vara sau sa urci pe cel mai inalt varf muntos al lumii? In cazul in care planuiesti o vacanta extrema, plina de adrenalina, in conditii meteorologice neprielnice pentru un aparat foto, atunci camera FinePix XP50 de la Fujifilm este ideala pentru aventurile pe care ai de gand sa le imortalizezi.

Gadgetul rezista la socuri mecanice, praf, inghet pana la -10 grade Celsius si pana la 5 m adancime subacvatica.

Il gasesti pe evoMAG.ro la pretul de numai 799 de lei si primesti si card cadou SDHC de 32 GB la el.



 

Fujifilm FinePix S4500


evoMAG.ro scoate la promotie, in aceasta vara, aparatul FinePix S4500, extrem de performant, cu un zoom maxim de o calitate exceptionala, filmare HD, vizor electronic si multe alte accesorii si functii, la numai 1199 de lei. Promotia include si geanta cadou, card SDHC 8 GB, incarcator si acumulatori.

Cu Fujifilm FinePix S4500 ai pachetul foto ideal pentru vacanta de vara. Iti ofera toate facilitatile si functiile necesare pentru a face cele mai frumoase si de calitate poze de pana acum.



 

Fujifilm FinePix S2960


evoMAG.ro iti pune la dispozitie aparate performante la preturi extrem de accesibile. Unul dintre acestea este Fujifilm FinePix S2960, o camera foto complexa, apreciata de multi profesionisti in domeniu.

Doar in aceasta vara il gasesti la pretul de 699 de lei, pe evoMAG.ro, iar pentru alegerea facuta, magazinul te rasplateste si cu geanta, card de 4 Gb si incarcator cu 4 acumulatori cadou.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea