Social

#acuzatii #hartuire sexuala #accident masina #Gheorg # bucatarul Gheorg

Bucatarul Gheorg, implicat intr-un nou scandal de proportii

Celebrul bucatar Gheorg este protagonistul unui nou scandal. El este acuzat de o femeie ca a lovit-o cu masina pe trecerea de pietoni. Acest episod tensionant vine dupa un alt scandal, in care acesta a fost acuzat de fosta da colega de emisiune, Bianca Rus, de hartuire sexuala.

Femeia care sustine ca a fost lovita cu masina de Gheorg a intentat deja un proces penal vedetei, potrivit wowbiz.ro. Se pare ca vedeta si avocatul sau au confirmat acest proces, insa nu au vrut sa ofere niciun detaliu in acest sens.

"Este un proces in plina desfasurare si nu dorim sa influentam sau sa afectam mersul anchetei", ne-a spus avocatul. Gheorg, de asemenea nu a dorit sa comenteze, spunand ca prefera sa discute dupa finalizarea procesului.

Potrivit unor surse apropiate, se pare ca Gheorg, pe numele sau real George Vitan, ar fi declarat ca nu a fost implicat in acest accident rutier.

"El a povestit ca se oprise la trecerea de pietoni si ca o femeie care traversa de la dreapta la stanga a calcat aiurea si a cazut. El s-a dat jos si s-a oferit sa o duca la spital pentru ca acuza dureri serioase. Acolo, dupa investigatii ar fi reiesit ca avea degetul mic de la piciorul drept fisurat", a declarat un prieten apropiat al vedetei.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea