Social

Bruckner e dezamagit de rezultat

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner , a declarat ca este dezamagit de infringerea suferita in fata Greciei, dar a precizat ca este mindru de jucatorii sai.

"Acest meci a semanat putin cu cel dintre Suedia si Olanda. Am jucat mai bine in repriza secunda, dar adversarii nostri au fost mai eficace. Este un paradox pentru noi, pentru ca antrenez de trei ani aceasta echipa si in cele 30 de meciuri disputate nu am primit nici un gol din corner. Este primul gol primit astfel, si in plus in ultimele secunde", a spus Bruckner.

Selectionerul Cehiei a felicitat echipa Greciei pentru victoria obtinuta si le-a urat sa joace la fel de bine in finala cu Portugalia. "Vreau sa felicit echipa Greciei pentru tactica lor. Am vazut meciurile Greciei cu Spania si Franta si pot spune ca practica un fotbal eficace. Le doresc sa joace la fel de bine in finala de duminica", a mai spus Bruckner.

Referitor la accidentarea suferita de capitanul echipei Cehiei, Pavel Nedved, tehnicianul ceh a precizat ca nu se poate spune cit este de serioasa aceasta accidentare .
De asemenea, tehnicianul Cehiei a adaugat ca este prea devreme pentru a se gindi la Cupa Mondiala din Germania. Cehia face parte din grupa intii preliminara a Cupei Mondiale din 2006, alaturi de Romania, Olanda, Finlanda, Macedonia, Armenia si Andorra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea