Social

#populatie imigranta #arbore genealogic #britanici

Britanicii, o natie de imigranti

Cei care se considera la fel de britanici ca ceaiul de la ora 5 vor avea parte de o surpriza pentru ca s-ar putea sa isi gaseasca radacinile undeva in strainatate, la fel ca si traditia ceaiului. Cei care au investigat cel putin patru generatii din arborele genealogic al unor familii, adica pana la 100 de ani in trecut, au descoperit ca peste jumatate dintre ei au stramosi imigranti , majoritatea din tarile europene vecine ca: Irlanda, Franta si Germania.

Unul din 20 de britanici are stramosi din Canada, in timp ce unul din 30 are sange american, locul de unde vine si traditia curcanului de Craciun, informeaza Daily Mail. Si India este reprezentata in urma migratiei din anii 1950-1960, in timp ce China este si ea prezenta, nu numai prin ceai.

Unul din 50 de britanici are radacini in tarile balcanice, iar Winston Churchill era jumatate american. Actorul Christopher Lee se trage din neam italian, iar Victoria Beckham isi are radacinile in germani imigranti. Peste 80 la suta nu stiu nimic despre originile lor ancestry.co.uk care a interogat 2.500 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea