Social

Briceagul elvetian si motorul din Tecuci

Zilele acestea se talmaceste in exces o vorba de dinsii inventata.

NATO s-a transformat in passwordul tuturor beneficiilor si nenorocirilor noastre domestice.

WC-uri putine si proaste, carpeta rosie pe care circula maidanezii, politisti transfigurati dirijind circulatia la “Nasture“ precum Bernstein “ West Side Story “, limuzine blindate pe pamint si AWACS-uri instelate deasupra noastra.

Pentru ca vraistea este considerabila, deoarece “anarhistii“ de la Calafat, “autonomii“ din Rostok si “haotii“ din Seattle au mari sanse sa mai vada o data Napoli inainte de a scapa cu viata la Bucuresti, atita vreme cit cosul zilnic al romanilor si fata tarii ramin aceleasi dupa 4 aprilie crt., precum aratau pe 2 aprilie crt., in timp ce “summit“-ul propriu-zis va fi unul din cele mai bine pastrate secrete in orasul interzis, ctitorit de Ceausescu si comparat cu Pentagonul , e momentul sa glosam despre lipsa de importanta a NATO.


Despre grandoarea lui transepocala, rolul indispensabil in cistigarea razboaielor reci si apoi reincalzirea lor la microunde Stealth vor vorbi multi experti foarte inteligenti.

 

Continuarea in Cotidianul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea