Social

#canoe #olimpiada #finala

Bravo, Florine! Mironcic, in finala C1 simplu 1.000m

este in mare forma la Jocurile Olimpice de la Beijing. Romanul a obtinut miercuri biletele pentru finala probei de 1.000 de metri la canoe simplu, dupa o cursa de-a dreptul impresionanta in semifinale .

Florin a concurat in prima serie semifinala. Sportivul nostru a pornit ca din tun si a trecut primul linia de 250 de metri, cu 55.33 secunde. La jumatatea cursei, se afla tot pe prima pozitie, avand un avans de 1.71 secunde fata de canotorul de pe locul secund .

Tot primul a trecut si la 750 de metri, cu timpul de 2:57.95. In cele din urma insa, a terminat pe pozitia secunda, canadianul Thomas Hall reusind pe final o revenire senzationala. Cu toate acestea, romanul s-a calificat in marea finala, cu un timp foarte bun, 3:59.664, cu 0.844 secunde mai slab decat castigatorul cursei.

Nascut la 4 mai 1981 in Braila, Florin Georgian Mironcic este campion european en-titre la canoe, titlu pe care l-a castigat in 2006. A participat la o singura editie a Jocurilor Olimpice. La Atena, in 2004, sportivul nostru a terminat al treilea in calificari la 500 metri simplu, dar a ratat accederea in finala, ocupand doar a opta pozitie in semifinale.

 

Sursa foto : Rompres


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea