Social

Bratu a marcat un gol in meciul cu Spartak Moscova

Atacantul Florin Bratu a inscris un gol in minutul 69 al meciului amical cistigat, miercuri, de echipa sa, Galatasaray Istanbul , cu scorul de 2-1 (0-0), in fata formatiei ruse Spartak Moscova, in cadrul turneului "Efes Cup" de la Antalya, a anuntat cotidianul "Hurriyet".

Celalalt gol al echipei antrenate de Fatih Terim a fost inscris de Cihan, in minutul 75. Pentru Spartak Moscova a marcat Hrman '60. Bratu a jucat pina in minutul 76, cind a fost schimbat cu Daniel Tozser, si a primit nota 7 din partea cotidianului "Hurriyet". Jurnalul turc i-a acordat aceeasi nota mijlocasului Ovidiu Petre , care a evoluat pina in minutul 70, fiind inlocuit cu Cihan. De asemenea, fundasul Gabriel Tamas , care a intrat pe teren in minutul 62, in locul lui Omer, a primit nota 6.

Cotidianul "Fanatik" noteaza ca Bratu a ratat numeroase ocazii de gol. "Bratu a irosit ocazii clare in minutele 10, 39, 43 si 63", scrie "Fanatik", care le-a acordat lui Florin Bratu si Gabriel Tamas nota 6, in timp ce Ovidiu Petre a primit nota 7.

Jurnalul "Milliyet" le-a acordat lui Bratu si Tamas nota 6, in timp ce Petre a primit nota 7. "Fotbalistii galben-rosii, in frunte cu Bratu, au ratat foarte multe ocazii de gol", scrie "Milliyet".

Cotidianul "Turkiye" noteaza ca Florin Bratu "l-a facut pe Terim sa-si smulga parul din cap" din cauza ratarilor sale. "Bratu ar fi putut sa inscrie o tona de goluri. Doar in prima repriza a irosit cu generozitate cinci ocazii clare", se mentioneaza in "Turkiye".

"Bratu, cum poti sa ratezi aceste goluri?", a titrat cotidianul "Star". "Era mai greu sa ratezi decit sa inscrii la cele cinci ocazii pe care le-a avut Bratu. Romanul este un fotbalist rapid, care poate ajunge cu usurinta in spatele adversarilor, insa a avut probleme la finalizare", se precizeaza in "Star", care i-a notat pe Bratu si Petre cu trei stele, in timp ce Tamas a fost notat cu doua stele.

Cotidianul "Aksam" i-a acordat lui Florin Bratu nota 8, el fiind ales, alaturi de Sabri, care a primit aceeasi nota, cel mai bun jucator de pe teren. Petre a primit nota 6 si Tamas nota 5. "Fotbalistul roman nu a reusit sa inscrie in prima repriza din cinci ocazii clare. Mingea trimisa de el spre poarta a lovit, o data, bara. Arbitrul nu a vazut faultul care s-a facut asupra acestui fotbalist in careul echipei adverse si nu a acordat penalti", se mentioneaza in "Aksam".

Antrenorul Fatih Terim a declarat ca Bratu s-a comportat in meciul cu Spartak Moscova la fel cum procedau unii atacanti ai echipei Galatasaray in trecut. "Eu i-am tinut pe teren in trecut pe unii atacanti care se enervau vazind ca nu reusesc sa inscrie si cereau sa fie scosi din joc. Ei au inscris goluri de fiecare data. Acelasi lucru s-a intimplat si cu Bratu", a spus Terim.

In urma victoriei de miercuri, Galatasaray s-a calificat in finala turneului, urmind sa intilneasca, simbata, de la ora 20.30, formatia care se va clasa pe primul loc in grupa B a competitiei. Adversara echipei antrenate de Terim in finala "Efes Cup" ar putea fi Trabzonspor sau Werder Bremen .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea