Social

Boureanu vrea sa faca alianta cu PNL

Deputatul PD-L cristian boureanu a declarat, luni, in timpul unei vizite in judetul Arges , ca este dispus sa faca o alianta cu liberalii pentru a castiga presedintia Consiliului Judetean.

"Eu va anunt clar ca voi incerca sa stau de vorba cu Adrian Miutescu, presedintele PNL Arges , pentru ca in aceste conditii se va vedea cine sustine stanga adica PSD-ul si cine doreste o schimbare in Arges . Eu astept sa iau foarte multe voturi de la membrii PNL din Arges.

Sunt convins ca domnul Miutescu va da dovada de maturitate politica daca vom reusi la un moment dat sa mergem in echipa, impotriva actualului presedinte al Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu," a declarat Boureanu , care candideaza pentru sefia CJ Arges.

Theodor Stolojan, prezent alaturi de Boureanu in timpul vizitei, a spus ca nu se astepta la decizia acestuia de a candida, dar ca recomanda cu incredere argesenilor. "Nu ma asteptam ca domnul Cristian Boureanu sa ia aceasta decizie de a candida la presedintia Consiliului Judetean. Nu ma asteptam sa ia aceasta decizie pentru ca este un deputat valoros, un om activ, are personalitate formata si cunoscuta in tara, intr-un cuvant este unul dintre liderii importanti ai partidului.

Sigur, el nu a facut nimic altceva decat ce au facut si alti lideri importanti ai PD-L si anume de a candida la sefia Consiliilor Judetene. Cristian Boureanu a luat o decizie buna si sunt convins ca Argesul va avea de castigat prin candidatura si castigarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean de catre Cristian Boureanu. Eu ii rog pe argeseni sa aiba incredere in Cristian Boureanu si in lista de consilieri judeteni a Partidului Democrat Liberal", a adaugat Stolojan.

Theodor Stolojan a tinut sa spuna ca a venit la Pitesti si pentru a-l sprijini pe medicul Gheorghe Fratoaica, cel care candideaza din partea PD-L la Primaria Pitesti.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea