Social

#parlamentari #avere #imogatire #mandat

Boureanu si Gusa, politicieni care s-au imbogatit cu votul nostru

Averile multor parlamentari au crescut substantial in acest mandat fata de momentul intrarii in Legislativ.

Astfel, acestia au intrat in Parlament fara case, terenuri , conturi sau masini, dar vor iesi macar cu un apartament, o vila, doua-trei terenuri si masini de lux in plus, informeaza Romania libera.

In acelasi timp, altii s-au bucurat de inspiratie in acesti patru ani si si-au sporit averea lansandu-se in afaceri imobiliare sau investind in societati comerciale. Sunt cazuri in care sumele investite in actiuni au crescut si de 17 ori.

Campion absolut la toate categoriile este deputatul PD-L Cristian Boureanu . La intrarea in Parlament, tanarul politician declara doua terenuri intravilane si trei apartamente , pentru ca in octombrie 2008 sa regasim 24 de terenuri, trei apartamente in Bucuresti, unul in Navodari si unul in New York.

Mandatul de parlamentar i-a adus inspiratie in afaceri si in investitii imobiliare si udemeristului Mate Andras Levente. Daca la inceputul legislaturii acesta avea doua terenuri, un apartament si doua optimi dintr-un altul, in iunie 2008 averea sa numara: 11 terenuri, trei apartamente si trei case, peste 28.000 lei in cont si alte 10.000 investiti.

In topul parlamentarilor imbogatiti pe durata mandatului se situeaza si Cozmin Gusa. Fostul democrat avea, la intrarea in Camera Deputatilor, doua terenuri intravilane, pentru a declara in 2008 inca doua terenuri intravilane si trei terenuri agricole , in judetele Salaj, Cluj si Ilfov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea