Social

Boureanu este coruptul cel mai preferat de manechine

Pe Cristian Boureanu trebuie sa-l privim cu mila. Omul s-a nascut in Zambia, in urma cu 36 de ani. Zic ursitoarele ca omul poarta in el toata viata energiile locului in care se naste. Ale Zambiei nu erau cele mai bune in 1972, cand a vazut lumina africana actualul deputat PD-L. Zambia era condusa tot de Keneth Kaunda, care nu se plictisise de putere dupa o domnie totalitara de 27 de ani. Zice zeita oarba a justitiei ca omul se naste sub semnul prezumtiei de nevinovatie, insa Cristian Boureanu s-a nascut intr-o dictatura neagra si lacoma.

Primele sale semne de lacomie apar de timpuriu, in anul 2000, cand ajunge membru al AGA a Loteriei Nationale la cruda varsta de 28 de anisori. Cruda, necruda, dar nascut pe meleagurile foamei endemice, africanul din Boureanu, combinat cu genetica sa de roman descurcaret, comite o frumusete de abuz in serviciu in legatura cu un act aditional la un contract pe care l-a semnat impreuna cu actionariatul Loteriei.

 

Continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea