Social

#stat #case #botosani #sinistrati

Botosani: Unii sinistrati refuza sa preia casele construite de stat

Subprefectul judetului Botosani, David Salgau, a declarat ca zece persoane ale caror locuinte au fost distruse de inundatiile din luna iulie refuza sa preia casele reconstruite de stat.

Noua sinistrati care refuza sa preia casele sunt din Radauti Prut si unul este din Ripiceni. "Ei nu au priceput ca Guvernul nu le face case noi precum Mitropolia, ci ajuta suficient de mult, cu aproape 100.000 de lei, ca fiecare sa-si poata face o casa, unde sa poata locui. Se uita acum la o crapatura , intr-acolo a ajuns gradul de nesimtire al unora. Sunt din cei care nu locuiesc efectiv acolo", a declarat subprefectul Salgau, citat de Realitatea Tv.

Subprefectul a spus ca poate demonstra prin procesul de preluare a caselor, prin fotografii si un raport al comisiei de predare-primire ca sinistratii refuza preluarea din motive ridicole.

Localitatea botosaneana Radauti Prut a fost grav afectata de inundatiile produse in luna iulie. Peste o suta de case au fost complet distruse, iar alte aproape 40 erau grav afectate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea