Social

Boschito e liber

Lovitura de teatru: In locul lui, autoritatile o tin sechestrata pe Coco, mama posibilului ucigas al japonezului- Presedintele Asociatiei "Cutu-Cutu" ii acuza pe procurori ca acopera incompetenta hingherilor, care nu l-au putut captura pe Boschito- Marcele Lungu invoca, in apararea maidanezului incarcerat, ca proba in instanta, profilul psihologic al acestuia, care "are ochi blanzi si inima sensibila "

Lovitura de teatru in celebrul "caz Boschito". Hingherii si anchetatorii care au in lucru acest dosar sunt acuzati de complicitate la sechestrarea abuziva a unui caine nevinovat. Este vorba - potrivit Marcelei Lungu (presedintele Asociatiei "Cutu-Cutu") - de o catelusa care poarta numele Coco si ar fi mama lui Boschito. In acest timp, principalul suspect e liber!

Marcela Lungu a angajat-o pe avocata Paula Iacob pentru a obtine in instanta custodia cainelui ridicat din zona in care a avut loc atacul asupra japonezului. Ea arunca bomba in acest caz. "Procurorii spun ca Boschito a muscat cetateanul japonez, dar cainele care este inchis acum in adapostul de pe Theodor Pallady este altul. Este o catelusa si se numeste Coco. Ea este nevinovata!", ne-a declarat presedintele Asociatiei "Cutu-Cutu". De alftel, locatarii din bulevardul Nicolae Titulescu - locul

tragediei - confirma ca suspectul Boschito nu este unul si acelasi cu animalul aflat in adapost si prezentat presei. In plus, ei sustin ca Boschito ar fi fost "fiul" catelusei Coco si ca, atentie!, anchetatorii n-au observat pana acum ca animalul suspect e mascul, iar cel retinut e... femela.

Profilul psihologic

In argumentarea teoriei care da peste cap ancheta, Marcela Lungu a adus si un profil psihologic al catelului pentru care se lupta azi in Justitie: "Si cei de la adapost au recunoscut ca acest animal, Coco, nu putea sa faca asa ceva! Este o femela cu ochi blanzi si inima sensibila! Nu prezinta "simptomele" unui criminal. Hingherii au luat pur si simplu un caine ca sa nu se zica ca nu-si fac treaba. Iar procurorii ii acopera!".

Pe de alta parte, in sprijinul afirmatiilor, aparatoarea Paula Iacob a solicitat ieri, - in fata completului de la Judecatoria Sectorului 3 - audierea medicului veterinar care se ingrijeste acum de respectivul caine, dar si a actritei Catrinel Dumitrescu si a sotului acesteia, actorul Emil Hossu . "Medicul poate arata ca acest caine este painea lui Dumnezeu! In ce-o priveste pe Catrinel Dumitrescu, marturia poate fi relevanta.

Mama acesteia - care a murit dupa ce cainele a fost ridicat de hingheri - ii dadea de mancare si il iubea. Actrita stia cainele si poate sa ne spuna ca nu Boschito e cel ridicat atunci si disputat azi!", a subliniat cunoscuta avocata. Probele cerute au fost insa respinse, iar instanta a ramas sa pronunte verdictul dupa deliberare .

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea