Social

Borcea si Ioan Becali au trecut pe la DNA

Cristi Borcea si Ioan Becali, in vizita astazi la DNA. Cei doi au venit la o discutie cu procurorii pe tema dosarului de coruptie din fotbal, nu au fost insotiti de avocati si au refuzat sa faca declaratii.

Presedintele executiv al clubului Dinamo si fostul impresar FIFA, Ioan Becali au venit la DNA astazi, dupa ce prin fata procurorilor au mai trecut nume importante precum Mircea Sandu sau Florin Prunea .

Dosarul coruptiei din fotbal se afla in cercetarea DNA Pitesti, care intr-o prima faza i -a arestat preventiv pentru 29 de zile pe finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, pe presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin , pe directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, precum si pe fostul director al OPC Arges Cristian Libertatu.

O a doua faza de retineri i-a vizat pe arbitrii Marcel Savaniu si Sorin Corpodean, dar si pe vicepresedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lica, sub acuzatia de luare de mita. Acestia au fost ulterior pusi in libertate sub control judiciar. Pe la sediul DNA  Pitesti au trecut pe rand arbitri, finantatori si oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, dar si a organismelor de care apartin arbitrii romani .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea