Social

Bookfest occidental

Pana duminica, vizitatorii vor gasi pe raft aproximativ 50.000 de titluri.

Salonul de Carte din Bucuresti, deschis ieri la Romexpo, a fost comparat de Adrian Iorgulescu , ministrul culturii , cu Targul de la Paris.

A treia editie a Bookfestului a debutat, ieri, cu emotii. Unii expozanti inca isi aranjau cartile pe raft, iar vizitatorii au nimerit cu greu pavilioanele dorite, pentru ca nu exista, cel putin la vedere, un banner care sa ii indrume spre locurile cautate.

In ciuda deficientelor organizatorice, Adrian Iorgulescu, ministrul culturii, a declarat ca „s-a inregistrat un progres fata de anii precedenti, pentru ca spatiile sunt acum generoase si rafinate. Editurile noastre nu ar trebui sa mai aiba complexele pe care le aveau acum zece ani". El a mai spus ca „Bookfest 2008" a capatat in acest an un „aspect occidental".

Colectii de lux de la „Adevarul"


La Targul de Carte de la Romexpo, Editura Adevarul Holding este prezenta in pavilionul 15. De la stand puteti cumpara operele complete in editie de lux ale scriitorilor Vintila Corbul (24 titluri – 1.325 lei; 10% discount pentru cei care cumpara colectia completa), James Clavell (7 titluri – 600 lei), Sven Hassel (14 titluri – 400 lei) si Theodor Constantin (19 titluri – 900 lei).

Titlurile pot fi achizitionate si independent de colectie, la pretul de 50 lei/volum. In luna iulie, va aparea opera completa a scriitorului Vlad Musatescu. In cadrul acestei serii, editura va publica, in premiera, volumul V din romanul autobiografic „Aventuri aproximative".

Evenimentele de astazi

Lansarea volumului „Noua proze vechi. Fictiuni ilicite" de Petru Cimpoesu - standul Editurii Polirom, ora 12.30

Lansarea volumului „Marea Miza" de Mihai Sin - stand Nemira, ora 16.00

Decernarea premiilor Uniunii Scriitorilor din Romania - ora 17.00

Intalnire cu Zeruya Shalev, cea mai importanta scriitoare israeliana a momentului – spatiul central, ora 18.00

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea