Social

#rapid #ladislau boloni

Boloni: Bine ca n-am venit la Rapid, m-am ferit de o mare umilinta

Ladislau Boloni nu regreta ca n-a ajuns la Rapid in aceasta vara deoarece, spune el, risca sa sufere o mare umilinta. Mai mult, actualul tehnician al gruparii Standard Liege da vina pe oficialii rapidisti pentru nefinalizarea trativelor.

"Incerc sa ma feresc sa vorbesc prea multe despre Rapid, deoarece ei trec printr-o perioada delicata. Dar nici tacerea totala nu este o solutie. Eram pregatit sa vin la ei, la Rapid!

Stiam ce trebuie sa spun stelistilor pentru a ma intelege. Secundul meu a plecat in Brazilia si Argentina. Am discutat cu Rada si stiam cum vom colabora. Stiam unde sa-l folosesc pe Moldovan. Aveam propunerea mea pentru presedintele delegat, om foarte valoros uman, de mare experienta in fotbalul romanesc. Doream sa cer ajutorul lui Manea intr-un domeniu important.

Ma opuneam plecarii lui Sapunaru si am precizat trei nume de jucatori romani pe care vroiam sa-i aducem la club. Nu intelegeam agresivitatea unanima a conducatorilor fata de Coman. Nu acceptam deloc spiritul contractului propus in care antrenorul devenea o unealta in mana conducatorilor!

Nu eram capabil sa semnez ceva atat de amator! Am cerut timp de gandire si rugamintea mi-a fost acceptata..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea