Social

Bogdan Stelea o ameninta pe Lili Sandu cu dezvaluiri compromitatoare

Dupa o despartire neprevazuta si cateva tentative de impacare, intre Lili Sandu si Bogdan Stelea lucrurile s-au complicat. Fotbalistul ne-a declarat ca se va razbuna pe fosta lui iubita, daca aceasta va continua sa vorbeasca despre el in presa.

Scandalul a pornit de la o altercatie intre cei doi fosti logodnici, petrecuta sambata seara in clubul Bamboo din Capitala, incident descris in ziarul "Averea".

In urma cu cateva zile, Bogdan aparuse la un eveniment oficial insotit de noua lui iubita, iar Lili Sandu declara in revista XMagazin ca a gresit cand s-a indragostit de Stelea. Martorii intamplarii din club spun ca fotbalistul si-a pierdut mintile cand a vazut-o pe fosta lui iubita la o masa alaturata.

A INJURAT-O SI A SCUIPAT-O

Incalzit de alcool, Bogdan Stelea , zis si Arnold, s-a repezit la femeia pe care in urma cu un an voia sa o ceara de nevasta. Bogdan i-a turnat paharul cu bautura in cap, a injurat-o si a scuipat-o. Se pare ca Lili a invatat sa-si pastreze calmul la lectiile de actorie, pentru ca ea s-a multumit doar sa-l faca "mitocan" pe cel care trebuia sa-i fie sot.

DETALII INCOMODE

"In legatura cu ceea ce s-a intamplat la Bamboo nu vreau sa comentez nimic. Nu mai vreau sa mi se mai asocieze niciodata numele cu aceasta domnisora sau doamna Lili", ne-a declarat portarul Stelea.

Bogdan spune ca incercarile de impacare cu fosta lui iubita au fost doar zvonuri si o ameninta pe Lili Sandu ca se va razbuna daca mai face ale afirmatii. "Am vazut si declaratia ei din XMagazin referitor la mine, si va spun ca, daca va mai declara ceva despre mine, o sa fac si eu declaratii la adresa ei si o sa povestesc niste lucruri despre ea care nu i-ar conveni deloc", ne-a spus Stelea.

DEZGUSTATA

Nici Lili Sandu nu vrea sa mai auda de fostul ei logodnic. Cantareata ne-a marturisit ca este dezgustata de incidentul din Bamboo si nu are o explicatie pentru cauzele care au declansat furia fostului ei iubit.

"Niciodata nu am facut declaratii care sa-l jigneasca pe Bogdan. Mi se pare inadmisibil ce se intampla, dar vreau sa depasesc acest moment si nu ma intereseaza nimic din ce este legat de numele sau persoana lui. Bogdan Stelea nu mai este de mult problema mea", ne-a declarat Lili Sandu.
"Nu vreau sa mi se mai asocieze niciodata numele cu aceasta domnisoara sau doamna Lili"

BOGDAN STELEA MARELE REGRET

Intr-un interviu acordat publicatiei XMagazin, Lili Sandu declara ca relatia cu Bogdan Stelea a fost o greseala. "Regret ca am facut acum cinci ani si jumatate un lucru pe care nu ar fi trebuit sa-l fac. Ma refer la relatia mea si la faptul ca m-am indragostit de un om care era in divort".

In acelasi timp, vedeta spune ca Bogdan a fost, in acea perioada, barbatul vietii ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea