Social

#galatasaray #steaua #transfer #bogdan stancu

Bogdan Stancu ar putea fi transferat la Galatasaray

Bogdan Stancu , atacantul Stelei, ar putea fi transferat la Galatasaray Istanbul . Desi Gigi Becali, patronul ros-albastrilor, declarase ca Stancu este netransferabil, boss-ul Stelei se pare ca s-a razgandit, potrivit realitatea.net.

Becali se afla pe ultima suta de metri cu clubul turc, care va trebui sa plateasca sase milioane de euro pe Bogdan Stancu.

"Fara sase milioane nu-l dau pe Bogdan Stancu. Mi-ar parea rau sa-l dau, dar l-as da doar ca sa-l ajut pe nasul (n.r- Gheorghe Hagi , antrenorul echipei Galatasaray Istanbul). Zapata a plecat gratis. Ei au vrut sa-l ia pe Marica, dar nemtii au cerut 10 milioane, iar Marica a cerut intre trei si patru milioane salariu. Hagi si-a facut socoteala si ar iesi mult mai profitabil cu Stancu. Daca il dau pe Bogdan, accept si banii in rate, n-am probleme financiare. Eu nu vreau sa-i dau drumul, dar Giovanni si Victor au tot insistat", a declarat Becali in cadrul unei emisiuni televizate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea