Social

#bogdan mara #fc timisoara

Bogdan Mara va semna cu FC Timisoara

Ramas liber de contract dupa despartirea de Unirea Urziceni, Bogdan Mara este foarte aproape de un transfer la FC Timisoara, oficialii banatenilor confirmand transferul.

"Voi avea o discutie informala cu Mara. Daca e liber de contract, ne intereseaza, pentru ca e un jucator de mare valoare. Timisoara are nevoie ori de jucatori tineri , de perspectiva, ori de fotbalisti experimentati, de obiectiv.

Mara e un jucator de obiectiv", a declarat Marian Iancu pentru GSP. De asemenea, Bogdan Mara este incantat ca a intrat in atentia banatenilor si spera ca transferul sau se concretizeze, pentru a isi putea trece in palmares inca un trofeu.

"Ma bucur ca un club de talia lui Poli se intereseaza de mine. Bineinteles ca as merge imediat la Timisoara, care e un club cu traditie, care vrea performanta. Suporterii sunt extraordinari, iar orasul e frumos. Eu astept oferta", a spus si Mara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea