Social

Bogdan Jianu: "Claudia m-a injunghiat pe la spate"

Jumatatea bruneta a trupei Sexxy, foto ), a ales sa paraseasca formatia pentru o cariera solo.

Ba, mai mult, solista vrea ca marca Sexxy sa-i ramana ei, sustinand ca ea a platit impozitele la Oficiul de Stat pentru Interventii si Marci ( OSIM ). Impresarul trupei Sexxy si iubitul Juliei, Bogdan Jianu, spune ca se simte tradat de atitudinea Claudiei.

In ultima vreme, Claudia a refuzat sa vina la evenimentele unde trupa Sexxy era invitata. De exemplu, saptamana trecuta trebuia sa vina la Satu Mare, dar in ultima clipa m-a sunat si mi-a zis ca e in Egipt si nu poate sa ajunga. Am trecut cu vederea acest incident, numai ca in ziua urmatoare m-a anuntat ca nu poate ajunge nici la urmatoarele evenimente.

Atunci am avut o discutie cu ea si i-am zis ca aceasta situatie nu mai poate continua si poate e mai bine ca fiecare sa o ia pe drumuri separate. Claudia nu mi-a zis nimic atunci si abia ieri am aflat din presa ca a parasit trupa. Nu inteleg de ce a procedat asa, doar suntem oameni si ne putem intelege unii pe altii.

M-a injunghiat pur si simplu pe la spate. A asteptat sa-si netezeasca drumul catre o cariera solo si dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a plecat pur si simplu. Cat despre marca Sexxy, daca OSIM i-a dat castig de cauza, nu stiu pe ce dovezi? Eu personal am fost pe data de 17.01.2001 la OSIM si am inscris Sexxy pe numele Claudiei si al Juliei.

Normal era sa ne intalnim si sa discutam despre aceasta problema si sa hotaram de comun acord, ne-a declarat Bogdan Jianu.

Plecarea Claudiei din trupa nu a fost o lovitura de gratie pentru colega sa Julia. Bogdan a inceput, in colaborare cu compozitorul Adi Ordean, un nou proiect, Essenza, unde Julia o va avea partenera pe Alina de la A.S.I.A. Ramane de vazut daca publicul va accepta noua formula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea