Social

#eveniment #dezvoltare personala #body mind spirit festival

Body Mind Spirit Festival, evenimentul de dezvoltare personala al anului

ADVERTORIAL

Body Mind Spirit Festival, ajuns in 2013 la cea de-a noua editie, este un eveniment dedicat dezvoltarii personale a fiecaruia dintre noi! Un eveniment complet, care include o expozitie, workshop-uri, demonstratii sportive si manifestari artistice, Body Mind Spirit Festival nu are voie sa lipseasca din agenda tuturor celor interesati de bunastarea lor fizica, mentala si spirituala.

Body Mind Spirit Festival reprezinta o oportunitate excelenta de a descoperi instrumentele necesare pentru a lucra la dezvoltarea ta personala. Unul dintre cele mai asteptate si apreciate evenimente anuale, Body Mind Spirit Festival te asteapta si in 2013, la 6 ani de la organizarea primei editii, la intalnirea cu speakeri internationali si traineri renumiti care iti vor oferi cheia atingerii obiectivelor proprii in materie de dezvoltare personala.

In cele trei zile de festival vei putea vizita standuri expozitionale unde vei gasi o gama larga de produse din domeniul frumusetii si al sanatatii, precum alimente ecologice, bijuterii cu pietre semipretioase, cosmetice bio, suplimente nutritive, obiecte de artizanat, carti care te vor initia in lumea terapiilor alternative si multe altele. Expozitia iti va permite sa interactionezi cu specialisti care iti vor oferi sansa de a afla mai multe despre o serie de practici inedite, precum fotografierea aurei ori despre reechilibrarea magnetica.

Body Mind Spirit Festival iti propune, totodata, si o seama de workshopuri care vin in sprijinul dezvoltarii personale, pe teme care vizeaza, printre altele, imbunatatirea relatiilor interpersonale, eliminarea dependentelor, initierea in practica yoga si tehnicile de vindecare.

Workshopurile vor fi sustinute de specialisti printre care se numara conferentiarul Vasile Andru, astrologul Camelia Patrascanu, dr. Diana Vasile si scriitorul Alexandru Mironov.

Nu trebuie ignorate nici demonstratiile sportive si manifestarile artistice care vor avea loc pe toata durata Body Mind Spirit Festival. De-a lungul celor trei zile de festival, te vei putea delecta cu demonstratii de Tai Chi, aerobic, fitness, kangoo jumps, zumba, dansuri orientale, prezentari de moda si alte surprize.

Body Mind Spirit Festival are loc in perioada 1-3 martie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti, in intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea