Social

Boc si Udrea strica apele PD-L Mures

Presedintele PD-L, Emil Boc, in tandem cu secretarul executiv, Elena Udrea, au bulversat organizatia PD-L Mures . Prezenti la Targu Mures pentru lansarea candidatilor PDL in alegerile locale, Boc si Udrea si-au surprins audienta nestiind cine este candidatul pe care filiala il sustine pentru presedintia Consiliului Judetean. Primul care a iesit in evidenta a fost chiar liderul partidului.

Emil Boc a recunoscut in fata presei ca nu il cunoaste pe candidatul sprijinit de PD-L pentru presedintia Consiliului Judetean Mures, deputatul PSD Liviu Timar. "Nu imi spune nimic numele, la prima vedere. S-ar putea sa-l recunosc, daca-l vad. Timar si mai cum?" a intrebat Boc, citat de Mediafax.

De asemenea, presedintele democrat-liberal a inversat si numele candidatilor la Consiliul Judetean si s-a aratatat deranjat de faptul ca presa a sesizat ciudatenile din discursul sau (PD-L critica PSD dar face aliante cu acest partid). Intrebat daca PDL accepta, la nivel local, alierea cu PSD, de care spunea ca este format din " baroni locali ", Boc a rugat presa "sa nu duca discutia in alta parte".

Gafa facuta de Elena Udrea, potrivit Mediafax, este legata de numele candidatului sustinut de PD-L pentru a deveni seful Consiliului Judetean. La ceremonia de lansare a candidatilor ea l-a anuntat candidat la conducerea Consiliului Judetean Mures pe Claudiu Maior, in timp ce candidatul sustinut de PDL, alaturi de PSD si PRM, este deputatul PSD Liviu Timar.

"Echipa castigatoare la Mures este Dorin Florea primar si Maior la Consiliul Judetean. Lasati PSD sa se alieze cu Partidul Antenelor", a spus de la tribuna Elena Udrea. Mai tarziu, secretarul executiv a recunoscut ca gresit.

„Nu avem nici o alianta cu PSD-ul, nici cu PRM-ul, nici cu un alt partid la nivel national. Singura alianta pe care partidul si-o doreste, singurul partener este presedintele Traian Basescu, dupa castigarea alegerilor, pentru a putea guverna Romania. Ce este la nivel local, cred ca este mai bine sa discutam cu liderii locali", a mai spus Udrea.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea