Social

Boc, increzator ca PD-L va invinge la alegeri echipa Mazare

Presedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, si-a exprimat increderea, duminica seara, la Constanta, ca senatorul Dorel Constantin Onaca si avocatul Ion Popescu, candidatii PD-L la Primaria Constanta si, respectiv, Consiliul Judetean (CJ), ii vor invinge la alegerile locale pe social-democratii Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.

"Radu Mazare, pe care il respect ca primar pentru ca suntem colegi de breasla, are o problema incepand de astazi si cred ca ar trebui sa-si ia, dupa 1 iunie , un bilet numai dus, nu si intors, catre Brazilia.

Iar domnul Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, va putea cu siguranta dormi si in alta parte, nu doar la volan in intersectii", a afirmat liderul PD-L. Acesta a mentionat ca doar "o echipa de forta" formata din senatorul Dorel Constantin Onaca si presedintele Baroului de avocati Constanta, Ion Popescu, poate "zdruncina" echipa Mazare.

Pe alta parte, secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, le-a recomandat lui Radu Mazare si lui Nicusor Constantinescu ca pe 1 iunie, de Ziua copilului , sa mearga sa se joace, pentru ca administratia locala are nevoie de oameni maturi la conducere precum democrat-liberalii. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea