Social

Boc il acuza pe Tariceanu ca are vocatia tradarii

Liderii PD-L au lansat ieri un nou val de critici acide impotriva liberalilor. Prezent la Petrosani , la lansarea candidatilor la primarii, Emil Boc a declarat ca premierul Tariceanu are vocatia tradarii si ca a preferat alianta cu Ion Iliescu si Adrian Nastase in detrimentul aliantei cu ministrii care au asigurat integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

"Calin Popescu Tariceanu a avut si are vocatia de tradator. A preferat alianta cu Ion Iliescu in schimbul continuarii Aliantei D.A. si a eliminat PD de la guvernare in martie-aprilie 2007", a spus Emil Boc.

Atacurile PD-L au vizat si taxa auto. Theodor Stolojan a sustinut ca taxa trebuie anulata si ca oamenii trebuie sa-si primeasca banii inapoi.

"Aceasta taxa demonstreaza aroganta, dispret si incompetenta. Liberalismul lui Tariceanu este ca leul vechi: oamenii mai vorbesc despre el doar din inertie, fiindca in realitate acesta nu mai exista", este de parere Stolojan.

Ludovic Orban a replicat ca noua formula de calcul a taxei auto a fost acceptata de oficialii europeni. In plus, liberalul a taxat drept demagogice acuzatiile fostilor colegi de alianta.

"Scutierul lui Basescu si scutierul scutierului lui Basescu nu fac altceva decat sa calomnieze si sa denatureze realitatea", a raspuns Ludovic Orban.

Schimbul de replici dure dintre PDL si PNL s-a intensificat in ultimele zile, dupa ce, joi premierul Tariceanu i-a atacat dur, la Drobeta Turnu Severin , pe liderii PD-L Emil Boc si Theodor Stolojan. Premierul i-a numit atunci " papagali care repeta tot ce spune presedintele Traian Basescu".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea