Social

Boc ii mai da citeva luni lui Dobre

Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a mai primit citeva luni de mandat din partea lui Emil Boc.

Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca Biroul Permanent al partidului a votat in unanimitate sustinerea tuturor demnitarilor partidului, fie ca este vorba de ministri, secretari de stat sau presedinti de agentii. Votul membrilor Biroului a fost cerut pe intreaga echipa de demnitari ai PD, si nu pentru fiecare in parte. Astfel ca, desi votul a fost unanim, nemultumirile pedistilor in legatura cu activitatea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, au ramas la fel de mari. Surse din PD ne-au declarat ca, desi se intentiona schimbarea lui Dobre de la cirma Transporturilor, la virful partidului s-a hotarit ca pina la raportul de tara, din luna mai, sa nu fie schimbat nici un ministru.

Drept urmare, Colegiul Director, care va avea loc la inceputul lunii februarie la Cluj, cel mai probabil, nu va mai fi consultat in legatura cu increderea pe care ar acorda-o ministrilor PD, desi se preconizase initial schimbarea lui Dobre printr-un vot de neincredere din partea membrilor prezenti.

Masura este insa doar una temporara, soarta ministrului Transporturilor urmind sa fie decisa cit mai curind cu putinta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea