Social

Boc face poc. Cu Tariceanu

Emil Boc crede ca intilnirea dintre euro sint un flecustet..., a continuat premierul, insistind ca intilnirea a avut drept scop discutarea intentiei Rompetrol de a da statul roman in judecata si de a cere despagubiri de 100 de milioane de euro.

La insistentele jurnalistilor, Tariceanu a repetat ca nu a ascuns intilnirea, desi opinia publica a aflat de ea abia in ianuarie 2006. Contrele de ieri dintre Emil Boc, liderul PD, si Calin Popescu Tariceanu, seful PNL, sint primele dupa angajamentele publice facute de cei doi la inceputul saptaminii privind urgentarea fuziunii PNL-PD.

PSD cere capul premierului

Hop si PSD. Ieri, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu, inspirat de intilnirea de taina de la Guvern din iunie 2005, a cerut demisia lui Calin Popescu Tariceanu: Intilnirea celor trei presupune demisia de urgenta a premierului si poate nu pentru acest gest, ci pentru faptul ca nu intelege nici in acest moment care sint competentele sale si ale Guvernului in legatura cu puterea judecatoreasca. (A.M., R.B.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea